برپایی بیش از ۲۰ موکب افطاری در آذربایجان‌غربی / سفره‌های مهربانی در ماه رمضان
برپايي بيش از ۲۰ موکب افطاري در آذربايجان‌غربي / سفره‌هاي مهرباني در ماه رمضان

برپایی بیش از ۲۰ موکب افطاری در آذربایجان‌غربی / سفره‌های مهربانی در ماه رمضان

در ماه مبارک رمضان، بيش از ۲۰ موکب افطاري به همت ستاد کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد استان آذربايجان‌غربي و قرارگاه امام جعفر صادق (ع) در مساجد اين استان برپا شد. اين موکب‌ها هر شب ميزبان روزه‌داران بوده و فضايي معنوي و صميمي براي روزه‌داران ايجاد کرده‌اند.
شناسه خبر : 67103 تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۴:۴۴

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی :با آغاز ماه مبارک رمضان، مساجد آذربایجان‌غربی علاوه بر برنامه‌های قرآنی و سخنرانی‌های مذهبی، با برپایی موکب‌های افطاری ساده از روزه‌داران پذیرایی می‌کنند. این موکب‌ها که با حمایت خیرین و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برپا شده‌اند، با ارائه افطاری‌های ساده، روح همبستگی و کمک به نیازمندان را تقویت می‌کنند.

موکب‌های افطاری در ارومیه؛ تجلی سنت‌های زیبای اسلامی

یکی از این موکب‌های فعال، موکب کانون فرهنگی هنری لیله‌القدر مسجد چاوشان ارومیه است که علاوه بر توزیع افطاری، سه‌شنبه‌های مهدوی را با محافل انس با قرآن برگزار می‌کند.

رضا وقری، مدیر این کانون فرهنگی، با تأکید بر اهمیت ساده‌زیستی در افطاری، گفت:ماه رمضان، فرصتی برای تزکیه روح و جسم است. در این راستا، افطاری ساده یکی از سنت‌های ارزشمند اسلامی است که ما نیز با تأسی از سیره پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع) آن را در مسجد چاوشان اجرا می‌کنیم. موکب افطاری این مسجد از دیروز برپا شده و به مدت پنج روز میزبان روزه‌داران خواهد بود.

 

وی همچنین به دیگر برنامه‌های این کانون اشاره کرد و افزود:طرح «قرار همدلی» با توزیع بسته‌های معیشتی، برگزاری سه‌شنبه‌های مهدوی و اقامه نماز جماعت از جمله برنامه‌های مستمر این کانون در ایام ماه رمضان است.

در همین راستا، سیاوش عزیزی، مدیر کانون فرهنگی هنری مدافعان زینبیه ارومیه، از برپایی موکب خادمی این کانون از ۲۱ تا ۲۶ اسفندماه خبر داد و اظهار داشت:موکب افطاری ما در شب‌های ماه رمضان میزبان روزه‌داران است و علاوه بر آن، محافل انس با قرآن نیز با حضور پرشور اعضای مسجد برگزار می‌شود."

افطاری ساده؛ نمادی از همدلی و سخاوت

برپایی افطاری‌های ساده، علاوه بر اینکه فرصتی برای گردهمایی افراد از اقشار مختلف جامعه است، موجب تقویت روابط اجتماعی و ایجاد حس همبستگی و نوع‌دوستی می‌شود. این اقدام نمادی از سخاوت و انفاق است و به افراد نیازمند کمک می‌کند تا حداقل یک وعده غذای گرم در این ماه مبارک داشته باشند.

همچنین، برگزاری افطاری در مساجد، فضایی معنوی را فراهم می‌کند که افراد را به انجام اعمال نیک و دوری از تجمل‌گرایی ترغیب می‌کند. این فرهنگ‌سازی ارزشمند، در کنار سایر فعالیت‌های مذهبی، به گسترش سنت‌های اصیل اسلامی و ارتقای روحیه تعاون در جامعه کمک می‌کند.

کلمات کلیدی: افطاري ساده