
حمایت از کانونهای مساجد، سرمایهگذاری برای آینده فرهنگی کشور است
به گزارش روابط عمومي ستاد هماهنگي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد آذربايجانغربي، حجتالاسلام حسنزاده، امام جمعه مياندوآب در آيين تجليل از مديران برتر کانونهاي مساجد جنوب استان، ضمن گراميداشت سالروز تأسيس اين کانونها، گفت: «تمامي مساجد داراي کانونهاي فرهنگي هنري هستند و اين ظرفيت ارزشمند بايد بهعنوان يکي از ارکان فرهنگي کشور مورد حمايت جدي قرار گيرد.»
پشتيباني از فعاليتهاي فرهنگي، ضرورتي انکارناپذير
امام جمعه مياندوآب با اشاره به جايگاه کانونهاي مساجد در هدايت و تربيت نسل جوان، بيان کرد: «مديران اين کانونها، افرادي دغدغهمند و متعهد هستند که بدون چشمداشت مالي فعاليت ميکنند. وظيفه مسئولان است که از اين حرکت فرهنگي حمايت کنند و زمينه رشد و توسعه آن را فراهم سازند.»
وي افزود: «کارهاي فرهنگي هزينه دارد و نبايد بهعنوان يک فعاليت جانبي به آن نگاه کرد. اگر به دنبال جامعهاي پويا و سالم هستيم، بايد در حوزه فرهنگ سرمايهگذاري کنيم.»
ضرورت تغيير رويکردها و پرهيز از گزارشهاي صوري
حجتالاسلام حسنزاده با تأکيد بر ضرورت تغيير در شيوههاي اجرايي برنامههاي فرهنگي، اظهار داشت: «بايد فعاليتهاي فرهنگي متنوعتر و مؤثرتر شوند. براي ارتقاي کيفيت برنامهها، نياز است که نگاه سنتي را کنار بگذاريم و روشهاي جديد و خلاقانه را جايگزين کنيم.»
وي همچنين با انتقاد از برخي گزارشهاي غيرواقعي و آمارهاي نادرست تصريح کرد: «با ارائه آمارهاي غيرواقعي، نميتوان به پيشرفت واقعي دست يافت. بايد عملکردها را با صداقت ارزيابي کنيم و بر اساس واقعيت، براي بهبود و تقويت برنامههاي فرهنگي برنامهريزي کنيم.»
حرکت جهادي و مسئوليتپذيري فرهنگي
امام جمعه مياندوآب در بخش ديگري از سخنان خود، از مديران فعال و خودجوش کانونهاي فرهنگي قدرداني کرد و گفت: «ما نبايد صرفاً منتظر حمايتهاي دولتي باشيم. حرکتهاي فرهنگي بايد با روحيه جهادي و آتش به اختيار انجام شود. هر فردي که دغدغه فرهنگي دارد، بايد بهعنوان يک کنشگر فعال در ميدان حضور داشته باشد.»
وي در پايان تأکيد کرد: «فرهنگ، زيربناي توسعه جامعه است. اگر امروز براي آن سرمايهگذاري نکنيم، در آينده مجبور خواهيم شد هزينههاي سنگيني براي جبران غفلتها بپردازيم.»